zondag 8 januari 2012

VL-letjes en nog meer dozen!

Omdat het vorige week zondag Nieuwjaarsdag was en ik toen geen lapjes liet zien, hebben jullie dus een dubbele portie tegoed! Hier zijn de lapjes van week 52 - 2011 en week  1 - 2012:


Heb nog geen idee hoe ik de volgende lap ga maken, maar hoop daar binnenkort wel uit te komen!

Nu wil ik jullie even vertellen hoe ik er opeens bij kwam om jullie mijn dozen te laten zien, dat kwam doordat ik een kartonnen doos weg wilde gooien en daar rammelde nog iets in en daar kwam dit schattige blikje met de engeltjes uit, was ik helemaal vergeten:


Het kleine schattige doosje ernaast kreeg ik alweer twee jaar geleden van haar en erin zaten een paar kopjes van President Lincoln voor in mijn Civil War Quilt, is het niet de leukste verpakking die je kunt bedenken? De volgende doos kreeg ik al weer een jaar of zes geleden van DP, hij is van hout staat op pootjes en is beschilderd met rozen:


In het echt is hij nog mooier, erin zitten deze dierbare aandenkens;


Foto's van mijn kinderen, kleinkinderen, maar ook van Paps en Mams en zelfs van mijn groot- en overgrootouders, ook van DP, maar die mag ik niet showen! LOL!! Hij staat onder mijn bed, maar ik moet er nodig een andere plek voor zoeken want mijn lieve hulp knalt er nogal eens tegenaan met de stofzuiger.

Vooruit nog een doos, deze ziet eruit als een boek, maar is dit niet:


Hierin zitten momenteel wat hulpmiddeltjes voor het appliceren en om malletjes te maken en ook dat stukje Japanse applique kwam onderuit de doos:


Links zien jullie in het deksel mijn eerste pogingen gemaakt op applicatie les. Zijn dit al mijn dozen? Nu ik ben bang van niet er zwerven er nog veel meer hier in huis en binnenkort hoop ik jullie daar wat meer van te laten zien! Fijn dag!