woensdag 3 februari 2016

Ik verwachtte geen sneeuw!

Besloot gisteren de badkamer even onder handen te nemen en had daarvoor bij de Action een spuitbus met reinigend schuim gekocht!  Nu dat was voor het eerst, maar is zag op tv van die handige brede spuitmonden en dat je zo klaar was met spuiten en dat trok mij wel, maar toen ik op het knopje drukte, bleek dat hij recht om hoog spoot en dus begon het te sneeuwen in de badkamer! En nee geen brede spuitmond maar wel een dikke schuimlaag die ik precies mikkend op de voegen spoot:


En dan is het een kwestie van even goed laten in werken (ook op mij loop nu kuchend door het huis! LOL) en daarna afspoelen! Oké begrepen, dus eerst even met een spons alles over de tegels uitgesmeerd en daarna begonnen met afspoelen:


En dan ligt er dus een dikke laag schuim die langzaam.... héél langzaam wegsmelt! Nu ben dus maar even dit logje gaan schrijven, ga straks wel weer verder met de badkamer, nu eerst maar thee maken en mijn keel tot rust laten komen en misschien wat steekjes aan het dak maken van mijn borduurwerk.

Fijne dag!