donderdag 15 november 2012

Weer een stapje verder!

Hoi allemaal,
Hier wordt keihard gewerkt en soms gaat het bepaald niet van een leien dakje! Maar het gaat al is het met horten en stoten! Gisteren kwamen om kwart over zeven de mannen terug die de dag ervoor al begonnen waar met het uitgraven van de rioleringsbuis en vandaag kwamen ze toch maar met een kraantje om de rest uit te graven, want de vele boomwortels maakten dat ze niet erg snel opschoten! Nu er ligt een nieuwe buis die wel afwatert naar het riool en ze maakten meteen een aansluiting zodat bij nieuwe verstoppingen er niet meer binnenshuis hoeft te worden gewerkt! Het straatje ligt nog niet helemaal dicht, maar morgen is het met een uurtje of twee wel bekeken en dan zal het zand nog wel moeten worden ingeborsteld en ingelopen, maar het ergste leed en de blubber zijn dan verdwenen! Hoera!
Zelf was DP in huis actief en hij werkte aan het plafond in de wc. Het werd voor de tweede keer gewit en toen werden de randen afgewerkt met een profiel en rond de lichtaansluiting kwam een rozet, morgen wordt alles voor de laatste keer gewit en zo ziet het er nu uit:


Het wordt echt zo leuk straks (nu ja dat vinden wij dus!) , maar vooral het zoeken naar leuke spulletjes om straks erin te zetten vind ik gaaf en vandaag was er een aardige mevrouw in een winkel in Vlaardingen die speciaal voor ons zondag op spullen uitgaat als ze gaat inkopen, lief toch!
Ik vond wel dit schattige doosje waar straks wat kleine sanitaire spulletjes in komen, past al helemaal in het sfeertje!


Zo dat was het voor nu, hoop vandaag toch wat mee te kunnen helpen en verder is er weer een berg strijk, dus ik heb genoeg te doen!

Fijne dag!