dinsdag 31 juli 2012

De eerste rondjes zijn geplaatst en zoektocht!!

Gisteren hard gewerkt aan de Friends-swap, want door  de migraine van afgelopen week was ik achterop geraakt op mijn planning! Helaas wat het is geworden dat mag ik jullie dus nog niet laten zien, maar gisteravond ben ik begonnen met het op maat maken en appliceren van mijn rondjes van de In Full Bloom en de eerste twee hebben een plekje gevonden:


Het rondje rechtsonder is dus alleen nog maar op maat gemaakt, de andere twee zitten al op de juiste plek, ook de blokken ertussen zitten nog maar gespeld, maar dit zijn wel de juiste blokken!
Ik vind het erg leuk om zo even tussendoor de rondjes te appliceren, hoef ik er straks geen twaalf tegelijk meer te doen! Ik denk erover om ze steeds per vier of zes aan elkaar te zetten en te quilten zodat ik straks als alle blokken aan elkaar zitten ik alleen de randen nog maar hoef door te pitten.

Zo en dan nu de zoektocht!! Ik liet jullie afgelopen zaterdag de mooi Dear Jane zien van mijn quiltvriendin Ria en vertelde dat zij iets stof tekort komt, daarom hier een foto van de zachtgrijze stof en de vraag aan jullie of jullie misschien een stuk hebben liggen van deze stof:


Het is de grijze stof van Lynette Anderson van de serie Summertime Friends, zij heeft minimaal 50 cm. nodig, maar liever nog iets meer!
Natuurlijk hoeft het niet voor niets, maar het zou toch zonde zijn als zij haar mooie DJ niet af kan maken! Dus willen jullie a.u.b. allemaal even kijken? Als je dan contact met mij opneemt geef ik het door aan Ria. Bij voorbaat bedankt!

Fijne dag!