donderdag 7 november 2013

Helaas! Niet gelukt!!!

Al een poosje geleden showde Brenda op haar blog haar laatste creaties en ik viel als een blok voor een beeldschoon borduurtje! Het was een speldenkussen in een tinnen ring en zo mooi, wacht ik laat het even zien:


Nu is het niet beeldschoon! En vandaag begon de verkoop om tien uur plaatselijke tijd, maar ja ik moest vanmiddag naar Mams en daarna samen met DS een huis gaan bekijken, dus thuis gekomen ik direct de pc aangezet, ingelogd, de bloggersite geopend en de link gevolgd, maar helaas uitverkocht!!

Nu ligt er hier nog een ring, ik weet niet of het een armband is of een enkelband, het is een van de dingen die uit Mams haar kast kwamen en als ik nu een leuk patroontje van een vogeltje opzoek (moet er vast wel één hebben) dan nog even die prachtige kleurtjes opzoeken die zij ervoor heeft gebruikt en dan.....


Als het er dan net zo mooi uit gaat zien, wat zal ik dan blij zijn! Dus ik zoek wat stof, ik kies wat garentjes en ik ga beginnen, jullie zien het hier vanzelf voorbij komen! Later bedacht ik dat misschien ook een flessenbakje erg mooi zal zijn om te gebruiken en dat dit al van onder dicht is, dus ik ga ook nog even op zoek!

Fijne dag!