dinsdag 12 maart 2013

De post van gisteren!

De postbode bracht gisteren twee grote enveloppen en daarin zaten weer twee beeldschone mandjes voor mijn wisselquilt: It giet oan!! Kijk maar eens wat een beauty Rini voor mij maakte:


en deze schattige werd gemaakt door Marijke:Beide heel apart en nu ben ik dus benieuwd naar de volgende!!! Wat een heerlijke post kan een mens toch krijgen!


Wel en dan had ik al beloofd dat ik jullie de quilts en schilderijen van Leslie Gabriëlse te laten zien, hier zien jullie de quilts, voor een niet quilter een unieke prestatie:


De man heeft echt met stof geschilderd!
Het deed mij denken aan de creaties van de vorig jaar  overleden Colette Berends, van haar kregen we enkele jaren geleden een lezing bij de regio ZHZ van het gilde en zij deed ook mee aan tentoonstellingen van het gilde!


Maar niet alleen deze twee quilts waren prachtig ook al die schitterende tekeningen en gouaches vooral van Parijs waren prachtig, daar heb ik ook echt van genoten, dus ik zou zeggen: Geniet maar mee!Helaas was het geen optimale uitlichting om foto's te maken, maar ik hoop dat jullie er ook van hebben genoten!

Nu ben ik er net achter gekomen dat ik nog wat quilts heb gemist, dus ik zal binnenkort nog een keer terug moeten, helemaal niet erg dus!

Ja en ik zette ook nog wat steekjes, maar ik wil jullie die morgen laten zien als het hopelijk af is!

Fijne dag!