vrijdag 21 oktober 2011

Mijn favorieten!!

Ik ben druk met het in elkaar zetten van mijn Amish pop, want straks gaan ik naar de Tilda groep waar we allemaal met deze poppen bezig zijn. Maar daar deze nog lang niet klaar is, heb ik besloten weer wat van mijn oudere quilts te laten zien en wel de favoriete quilts hier in huis, die het meest gebruikt worden!

De eerste is de flanel quilt die ik al jaren geleden voor mijn DP maakte en vorig jaar maakte ik de tweede flanel quilt. Deze was voor mijzelf een vrolijke ragtime quilt. 


Ze zijn allebei heerlijk om onder weg te kruipen, al is de ragtime een stuk korter! Ik heb deze ook rondom doorgestikt, ingeknipt en daardoor is hij ook lekker rullig aan de randen.
Als laatste het herinnerings quiltje van mijn vader, daarover schreef ik al eens op mijn oude blog, maar het hangt hier in het trappenhuis en is dus niet weg te denken. Het hangt aan een van papa's penselen en is gemaakt van een overhemd, een colbertje en een paar van zijn stropdassen en er zitten ook nog een aantal knoopjes op van zijn kostuums.
Zo dat was het voor nu, ik moet nu echt snel de poppendelen gaan vullen en dan wil ik nog proberen de boel aan elkaar te zetten, maar of dat gaat lukken??
Fijne dag!