donderdag 19 september 2013

Wat te doen??

Wat te doen als je lekker zit te borduren en je hand zegt nee? Wel dan ga je lekker naar je moeder en drinkt samen koffie, daarna ga je gezellig naar het naastgelegen winkelcentrum en bezoekt daar de braderie die er toevallig werd gehouden, Mams koopt allemaal cadeautjes voor kinderen en kleinkinderen en daarna wandel ik met Mams in de rolstoel weer terug naar het huis, daar lopen we nog even de activiteitenzaal in en daar verteld een van de begeleiders dat er 's middags wordt gebreid voor een goed doel en wat denk je?
Mams vindt dat leuk en dus werd ze 's middags opgehaald om te gaan breien! Voor het eerst toont ze weer belangstelling in een bezigheid en ik voel mij alsof de zon de hele dag scheen en dat ondanks de regen!  Ze breien die middag van deze kleine mutsjes en deze brengen dan geld op voor de ouderenzorg! Ben benieuwd hoe het haar is bevallen en of het breien is gelukt, maar ik denk dat als ze eenmaal bezig is het wel zal lukken!

Zelf ben ik geslaagd voor achterkant stof voor de quilt van Yfke en ik vind het wel een geinig lapje:

Het past perfect bij de lapjes die ik al heb en ik heb wat extra genomen zodat ik nog wat andere dingen kan maken!
Maar ik probeer ondanks mijn pijnlijke hand toch wat andere dingen te doen, want het Belgische quiltweekend nadert met rasse schreden en er moet nog een en ander worden gemaakt!

Straks zwemmen en dan moet er echt in huis wordt gewerkt, maar vanmiddag heb ik vast wel tijd om samen met Ome Jan aan de slag te gaan!

Fijne dag!