woensdag 18 december 2013

Opeens wist ik het!!


Terwijl ik gisteren op de borduurbee de laatste steekjes zette aan dit sneeuwmannenkopje wist ik opeens wat ik er mee ging doen, nee niet in een servetring of in die armband die nog steeds op een versiering wachten, maar ik heb nog een paar onderzetters waar deze perfect in past en dus:
Ben wel tevreden met het resultaat, al maak ik er misschien nog een randje onder, kan ik vast oefenen voor de randjes van volgend jaar!Maar ik was niet de enige op de bee, al was het stukken minder druk dan anders, er was nog genoeg moois te bekijken!
Ank is bezig met deze bijzondere steekjes:


Ineke vond in haar kast nog een handdoekje met een ongeborduurd randje en zette er al wat steekjes op:


Ria was weer druk met haar mini Dear Jane:


Waar ook Corrie aan werkte, maar die ging helaas al erg vroeg weg en dus had ik geen kans meer haar DJ op de foto te zetten:


Dag Corrie! Maar even later kwam er nog één al niet meer verwachtte gast! Joke van Foekie's Fashion kwam op de fiets helemaal vanuit Den Hoorn en ze bracht wat dingen mee waar ze aan werkt momenteel zoals haar Marker vernaaide linten:

Omdat het ondertussen al wel laat was geworden en zij er maar kort was, is ze met mij mee naar huis gegaan en hebben daar nog even gezellig bij zitten kletsen!

Al met al weer een heerlijk bezige dinsdag en laat ik nu nog drie van die onderzettertjes hebben, ik kan dus nog even vooruit!

Fijne dag!