zaterdag 24 december 2011

Vervroegde VL- letjes!

I.v.m. de Kerst laat ik de vrolijke lapjes nu vast zien, want morgen is het tijd voor een Kerstgroet en overmorgen mogen we onze cadeautjes laten zien! Dit is mijn keuze voor deze week, ik heb die van zondag er ook vast bij gedaan hoor!



En zo ziet mijn loper er nu uit, bijna alle naden zijn geborduurd, nog maar twee dwarse en ik kan gaan dubbelen, misschien volgende week!


De lapjes van deze week zullen er waarschijnlijk niet meer aankomen, maar in de volgende quilt (een vierkante) worden gebruikt! Maar dat hoop ik volgende week te kunnen laten zien!



En dan kan ik jullie nu laten zien waar DP mee bezig is! Kijk eens naar de dakkapellen, worden ze niet schitterend, echte dakpannen en de wanden afgewerkt met houten latjes!



Ook de schoorstenen zijn verder afgewerkt, de bovenste is verhoogd en kreeg pijpen en ook aan de achterkant kwam er nog een schoorsteen bij, jullie merken het zeker wel, DP kan ook niet stilzitten op zijn vrije dagen! Binnenkort als ik er wat makkelijker bij kan zal ik nog eens wat foto's laten zien.
Fijne dag!
Lida