zondag 7 juli 2013

Zomerfair!

Gisteren naar Naaldwijk geweest naar de zomerfair en ik heb ervan genoten! Het was heerlijk weer en er waren allemaal bekenden! Ik was nog niet binnen of ik liep Quibi met moeder en dochter tegen het lijf en zodra ik door de poort kwam waren daar een paar armen om mijn hals en daar was Veronique een Belgische quiltvriendin en haar vriendin Sabine, even later kwam ook haar moeder Carine met een vriendin het terrein op en wij gingen samen een rondje maken! Maar ook Nederlandse quiltsters kwam ik tegen zelfs helemaal uit Almelo zag ik Noa en ook andere bekenden van de Karperhoeve bee, zo gezellig! Ik ging eerst lekker inslaan op de brocante kraampjes en ben daar prima geslaagd:


Kocht ik vorig jaar een mooi oud wildrek, nu vond ik zowaar twee stuks wit email keukengerei, nu als straks de keuken in landelijk stijl wordt, dan heb ik al weer wat moois om daar aan op te hangen!
Nee ik ben echt niet van plan allemaal oud keukengerei te kopen, ik hoop toch ergens mooi nieuw wit email spulletjes te kunnen kopen. Maar het heeft de tijd, dus ik kan rustig verder zoeken en verzamelen!

Ook kocht ik een lapje borduurstof want ik had dit lichte stofje niet meer en dit is weer precies het goede kleurtje om peertjes van te maken! Dus ik sloeg mijn slag bij Simone van Soed Idee!

Maar ik maakte ook wat foto's van de verschillende kramen, bij sommige was het echter zo druk, daar was echt geen doorkomen vooral bij Simone moest je echt in de rij staan en ze waren nog wel met zijn tweeën!

Carine met vriendin bij een geweldig leuke kraam met beertjes en kleine kleertjes!

Zijn ze niet beeldschoon, het kostte mij echt moeite om niet ook met een beertje naar huis te gaan!


Nu vooruit nog een foto, want als je hier geen inspiratie uithaalt, dan lukt het nergens!


Borduurtje of Quiltje? Nu dan weet je het vast al, dit is Simone's kraam! Zie al die gave garentjes hangen!

Ik zei toch dat het druk was, je moest er echt even tussen door wringen!


Nog zo'n gave kraam. leuke hartjes en andere hebbedingetjes!


Nog een brocante kraam, hier vond ik de soeplepel, nu hier was zoveel leuks dat je dingen bleef ontdekken!


Iedereen was zo aardig en het fantastische weer werkte dan ook heel goed mee!

Nu Janine niet meer in de quiltwinkel staat heeft zij massa´s tijd voor het maken van
leuke dingetjes en dat is bijna allemaal te koop en zo leuk! Ik kocht er houten garenwindertjes, zo leuk om die in een mooie borduurdoos te hebben!

Maar binnen was het helemaal een volle boel, ik had al wat dingen uitgezocht en wilde nog wat borduurnaalden meenemen, maar de rij was zo lang daar had ik geen zin in dus voor die andere spulletjes rij ik van de week nog wel een keertje langs!

Fijne dag!