donderdag 12 april 2012

Toch iets af!

Wilde gisteren zo graag mijn map afmaken, maar door een nacht slecht slapen had ik daar de energie voor, dus toen maar zitten borduren! Oh laat ik nu eerst maar bij het begin beginnen, lijkt mij wel handig! Op de laatste dag van de mid-winterborduursters kocht een van de dames een schattig patroontje van een rond speldenkussentje dat op een klosje zat, ik was er meteen weg van, maar er was helaas maar één exemplaar! Maar werd er toen opgemerkt, op het internet zijn zat ronde patroontjes te vinden en dus ik eergisteren gezocht en dit was wat ik vond bij de afbeeldingen van biscornu's:


Dit leek mij wel een lief rond borduurtje en dus ik aan de slag met het restje stof en de garens van de Flowers of the Field, nu was het nog wel even lastig welke kleuren waar te gebruiken, geel en de donkergroene waren makkelijk maar waar zou ik die zachte groene tint kunnen gebruiken? Wel  al bordurende kwam de oplossing en dit werd het resultaat:


Gisteren tegen de middag had ik het af en met de kleine hints zacht groen werd het geheel precies zoals ik het graag wilde. 's Middags naar boven gegaan een stofje uitgezocht en het kussentje in elkaar genaaid, een stukje kant uitgezocht en het met de hand erop vast gezet en ziehier het eindresultaat:

Een drupje lijm nog een stukje kant rond het klosje en voilá! Ik ben er blij mee al heb ik natuurlijk echt geen speldenkussentje nodig! Dus het zal gewoon ergens worden neergezet voor de sier!
Misschien vandaag toch aan de slag met de map, maar vanmiddag zwemmen, dus veel tijd heb ik niet! Fijne dag!