dinsdag 18 augustus 2015

Soms kom je wat tegen....

Gisteren maakte ik de laatste steekjes aan mijn Kerst schaapje en nu moeten er alleen nog bronskleurige kraaltjes op. Nu dacht ik dat ik er boven nog wel wat zou hebben en dus op zoek gegaan maar helaas ik kon niets geschiktst vinden (heb ze waarschijnlijk al op gebruikt!)  maar hier even het resultaat tot nu:


In de krans moeten dus nog kraaltjes komen, maar daarvoor zal ik even naar de Xenos of de Action moeten en hopen dat zij het hebben, want helaas is mijn hobbywinkeltje gesloten doordat met de komst van de Action haar omzet dramatisch verminderde!

Maar toen ik dus alle dozen en bakjes op mijn hobbykamer doorspitte (en dat zijn er nogal wat!) vond ik deze chatelaine! Het is geen oude zilveren maar een verzilverde kopie die ik van mijn moeder kreeg al weer heel wat jaren geleden! Nu die mag wel een poetsbeurtje hebben dacht ik zo:


Nu zag ik dat mijn andere zilveren spulletjes ook wel een poetsbeurt kunnen gebruiken, dus raad eens wat ik vandaag ga doen??? Juist poetsen, zal wel een paar pikzwarte handen hebben als ik klaar ben, kan niet werken met handschoenen!

Fijne dag!