donderdag 17 mei 2012

Leuk en helemaal niet leuk!

Ik wilde jullie eerst het leuke maar laten zien, want dat heb ik nog niet gedaan! In Engeland zijn DP en ik samen een keer zomaar in een stadje gestopt omdat we daar een markt zagen en wij wel even wilden rondlopen na een lange rit! Maar terwijl we onderweg waren naar de markt (die helemaal niets leuks bleek te hebben) kwamen we langs een antiekwinkel, wij naar binnen! Jullie weten dat ik van oude dingen hou en hier was echt genoeg te zien! Het bleek een verzamelpand te zijn waar wel vijfentwintig  antiquairs een eigen plekje hadden, dus wij neuzen en ik vond toch gave dingen! Ik ging dus speciaal op zoek naar naaispulletjes en dit was wat ik vond:


Een oude vingerhoed, waarvan de bovenkant van blauw glas is en verder is hij van staal en versierd met een koperen bewerkte bies:

Een zilveren naaldenkokertje en ja dat vreemde dierenpootje is ook een naaldenkokertje en dan twee niet naaigerei dingen, de schattige parelmoeren handschoenen haakjes.

En wat vinden jullie van de dat schattige borduurtje? Zo lief en fijntjes weet nog niet wat ik er mee gaan doen, de dame in de winkel vond het wel geschikt voor een speldenkussentje, kun je je dat voorstellen? Als je het aanklikt kun je dat beter zien!

En dan als laatste dat schattige glazen schoentje, weet je waar dat voor is? Nu ik wist het ook niet maar het blijkt een opbergschoentje te zijn voor...


Juist voor je vingerhoed, is het geen geinig ding?

En dan nu het helemaal niet leuke wat ik jullie moet vertellen, ik ben vandaag naar de dokter geweest voor mijn handen en heb te horen gekregen dat ik een hele maand niet mag handwerken!! Een héle maand! Jemig wat een toestand, ik moet duidelijk mij even ergens anders op gaan concentreren! Gelukkig ben ik al van de ergste schrik bekomen, want het is maar al te duidelijk dat vooral mijn rechterhand niet goed is en zo kan ik toch niet verder! Ik mag wel wat rechte dingen maken op de naaimachine, dus ik kan wel aan wat blokken werken, verder hou ik ook van lezen, dus mijn boeken zullen binnen korte tijd allemaal uitgelezen zijn en verder ga ik wat andere leuke dingen doen zoals naar musea en tentoonstellingen. Gelukkig heb ik nog genoeg dingen op mijn oude blog staan die ik nu met jullie zal gaan delen en Tara zal ook regelmatig langskomen, maar omdat ik ook minder mag typen, zullen de stukjes dus kleiner zijn en ook mijn reacties bij jullie zullen heel beknopt zijn, maar ja het is niet anders!  Ik ben van plan er het beste van te maken en hoop dat jullie toch met plezier mijn blog blijven lezen! Fijne dag!