woensdag 7 september 2011

Goedemorgen naar ik hoop!

Als ik dit berichtje zit te schrijven is het Nederlands elftal druk op de tv en is de stand nog 0-0, ik weet dus nog niet hoe dat afloopt, maar ik wens ze het beste! Ik zal dus straks met Tara moeten gaan lopen want de heren liggen voor de tv! Arme Tara voelt zicht niet lekker, ze is voor het eerst loops en weet niet goed raad met zichzelf en ik niet met haar, want het broekje .... wel dat heeft ze dus binnen twee minuten uit en als ik het dan niet snel pak is het gesloopt ook!

Dus ze brengt veel tijd buiten door en daar de sufferd niet in haar hok kruipt maar liever lekker in de regen blijft liggen krijg ik dus steeds een drijfnatte dame binnen en ja dan moet ze drogen in haar bench en dat is dus niet naar haar zin! Ach nog een paar dagen en dan is het leed weer geleden.
Ikzelf ben druk met het doorstikken van de grote quilt en nadat ik eerst dacht alles in één kleur te zullen doorstikken, heb ik nadat ik alles wat ik gisteren had gedaan nog eens goed bekeken en toen toch besloten alles steeds met een bijpassende kleur door te stikken en zeg nou zelf, dat is toch veel mooier! Het betekent wel heel wat keertjes de draad opnieuw inrijgen, maar dat heb ik er wel voor over!   Heb ik dan helemaal niets anders om te laten zien?Ja hoor nog een heel klein affootje kwam vorige week klaar, eindelijk werd het derde paneeltje van mijn standaardje gevuld en al is het veel minder druk bewerkt dan de eerste twee, ik ben er blij mee!
Zo en als je wilt weten wat er op het hartje staat, ik kan het helaas niet zover uit vergroten dat het leesbaar blijft, maar ik vond het gewoon een gave tekst : Age doesn't matter when you've got style!! Hè, wat een opluchting is dat, dus meiden als jullie net als ik de zes kruisjes bent gepasseerd dan weet je wat je moet doen! LOL!!
Hè gelukkig de stand is ondertussen op 1-0 gekomen voor onze jongens, nu nog even wat meer erin a.u.b. en de mannen hebben weer een hoop om over te praten! Grijns!!
Fijne dag!