vrijdag 28 maart 2014

Nostalgie!

Nostalgie is het onderwerp van vandaag en ik denk dat het met weemoed terugdenken aan vroeger niet echt in mijn woordenboek voorkomt, maar er zijn heus wel dingen die ik nog eens zou willen meemaken, maar die zijn nu eenmaal niet mogelijk! Voorbeeld, mijn meiden in mijn armen houden als baby's, nu dat zal niet lukken of ze nog eens kleden in zelf gemaakte jurkjes ... ehhh ben bang dat vooral de oudste daar geen trek in heeft, heb haar al bijna dertig jaar niet meer in een jurk gezien! De jongste maakt zelf kleding en heeft een totaal andere smaak dan ik dus die trapt er ook niet in!

Maar ik zou ook nog wel eens door mijn ouderlijk huis willen lopen, de geur van vroeger opsnuiven, ook niet meer mogelijk want het hele huis is door de aannemer onder handen genomen, er is een nieuwe keuken en badkamer en verder is alles echt spierwit geverfd! Zelfs de eiken voordeur is aan de binnenkant wit gemaakt!
Alle planten zijn uit de voortuin gehaald, ook die mooie Hortensia is gesneuveld en ook het glas in lood hangertje voor het raam is weg, hangt nu op mamma's kamer, gelukkig is het glas in lood wel in de gevel gebleven!

Nu dan maar iets anders wat te denken van dit:Niet erg duidelijk maar hier sta ik samen met mijn drie oudere broers, een onbezorgde jeugdfoto van vroeger, nu als dat geen nostalgie is!

Fijne dag!