zondag 16 oktober 2011

Vl-ltjes en hoever ben ik nu!

Zo dat is van de week toch gelukt, de rijen van de vrolijke lapjes tot nu toe zijn aan elkaar genaaid en ik ben zelfs al druk bezig geweest met het borduren van de naden, kreeg het net niet helemaal zover als ik het wilde hebben, maar ja er waren wel heel veel dingen die moesten gebeuren die niets met handwerken te maken hadden.


Maar ook de nieuwe lapjes zijn weer uitgezocht en weet je wat ik leuk vond? De bloemenlapjes die ik van haar kreeg voor de Friends swap passen perfect bij de quilt zoals ik hem wil maken en dus hebben ze alletwee een plekje gekregen in deze rij, het zijn het tweede lapje van links en het derde van rechts. Kijk en zo ziet mijn lap er nu uit met bijna alle naden geborduurd met het bronskleurige garen.
In de onderste rij zit een lapje in dezelfde kleur als het garen en daar wordt straks ook de onderkant en de randen mee afgewerkt.  Zo dat waren mijn Vrolijke Lapjes voor deze week, straks ook even bij de anderen gaan kijken naar wat zij voor moois bij elkaar hebben gezocht.
Fijne dag!