zaterdag 4 april 2015

Vrijdagse steekjes en meer!


Gisteren naar Henny gegaan voor onze bee en we waren nu weer gezellig met ons vieren en al hadden we weer genoeg om bij te babbelen en te bewonderen, onze handen stonden echt niet stil! Er was zelfs een affo en wel de leuke paashanger waar Henny al weken aan werkte!

Maar dat was niet de enige creatie van haar die wij konden bewonderen, kijk maar eens wat een beeldschone bloemstukken zij maakte voor de Pasen:
Heel haar kamer was al in Paassfeer, dat maakte dat ik toen ik boodschappen ging doen ook maar een bosje gele tulpen heb gekocht! LOL!

Ria was druk met het doorpitten van de tweede Dear Jane die zij aan het maken is, deze heeft deze keer maar 120 blokken, die heeft zij allemaal al af en allemaal met de hand gemaakt! Helaas was de foto bewogen, maar wat ik wel kan laten zien is het lieve cadeautje dat Henny, Ria en ik van Bep kregen:Nu kunnen wij alle drie ook dat enige speldenkussen maken in de vorm van een naaimachine! Ik heb echt tientallen speldenkussentjes, maar toen ik dit op Facebook zag wilde ik het wel heel graag maken!

Fijne dag!