maandag 6 augustus 2012

Zondag op zijn bijna best!

Ja het was dan wel geen hele zonnige zondag, maar gelukkig was er toch nog wel een uurtje dat ik buiten kon zitten en genieten van de zon en mijn steekjes:


Maar afgewisseld met het kijken naar afleveringen van The Killing die we deze week op namen, zette ik heel wat steekjes aan mijn rondjes en kijk eens hoever ik ben gekomen:


Nog een paar steekjes aan het rondje linksonder en de eerste negen zijn af! Dus ik denk dat ik vandaag eens ga kijken hoever ik hem al in elkaar kan gaan zetten! Oh ik zie nu dat het rondje linksboven op zijn kant ligt, ach volgende keer beter!

Verder heeft DP een breder raamkozijn gemaakt in mijn kamertje en zette hij nieuwe deurgrepen op alle deuren boven, het wordt echt steeds leuker, maar we zijn er nog niet, het kozijntje moet nog worden gelakt en er staan nog aardig wat spullen van DS, maar zowel DP als ik genieten van onze nieuwe kamers!

Er ligt nog een klein beetje strijk en er moet weer nodig worden gepoetst, maar er zal ook wel weer tijd zijn voor steekjes!
Fijne dag!