zaterdag 21 april 2018

Kleuren van de lente!

De afgelopen weken kleurde hier de omgeving, eerst was er allemaal geel te zien:


De naam van deze struik weet ik niet, maar wel dat hij ieder jaar weer een wolk van kleine gele bloemtjes geeft en natuurlijk is er het stuk met Forsythiastruiken, dat is elk jaar weer genieten, al kwam het groen dit jaar door het warme weer er erg snel tussendoor groeien!

De dotters bij de vijver zijn daar sinds een paar jaar en de bossen worden ieder jaar groter!

Hier in het dorp/stad bloeien in het voorjaar echt honderd duizenden narcissen, eerst de gele en nu bloeien de witte!

Maar voor wit ben ik net even de tuin in gelopen om daar rond te kijken!
En daar is dus gelukkig nu ook genoeg te zien!









De geur van de Sneeuwbal is er nu al duidelijk waar te nemen, maar die zal vooral vanavond heerlijk geuren en de eerste bloemen van de Rododendron zijn ook open gegaan! Zo heerlijk voorjaar!


Zal van de week nog meer laten zien, want de prunusbomen gaan nu ook vol open!

Zo dat was huis en tuin, maar ik heb ook nog steekjes gezet (ondanks al dagen een bonkende hoofdpijn, kan het niet laten!). Eerst gewerkt aan deel drie van de kerstornamentjes:


Ik denk dat ik ze van de week eerst eens alledrie ga afwerken, maar moet nog even nadenken hoe!

Daarna begonnen aan het dekkleedje voor mijn schaap (moet ik ook nog maken!) en dat gaat lekker al is met maar een paar steekjes per keer:


Zo ben ik dus rustig bezig en natuurlijk wil Fred overal bij zijn en dan het liefst languit bakkend in de zon:


Hier ligt meneer prinsheerlijk op een stoelkussen, had er toch een over! Maar ook toen het Angorakonijn werd gekortwiekt was hij er als de kippen bij:


Zo nieuwsgierig en hij wil alleen maar zien wat er gebeurt, hij zit met zijn neus er bovenop, maar doet niets ook de kippen laat hij met rust en loopt gewoon dwars tussen hen door, maar de kippen vinden dat minder leuk! LOL! 


Zo jullie zijn weer een beetje op de hoogte van het wel en wee, hier alleen nog even een foto van het krukje dat mijn DH maakte van een stuk van de boom die hier naast het huis is omgehakt:


Fijne dag!