zaterdag 22 september 2012

Vrijdags vermaak!

Zoals bijna iedere vrijdag waren er gisteren weer een stel van onze Tilda groep naar Cora's Cottage in Schiedam gekomen voor wat steekjes, een hoop praatjes en natuurlijk ook een paar heerlijke lachbuien! Maar als ik jullie nu laat zien wat ik heb gedaan, dan valt dat amper op vergeleken bij gisteren, dus ik laat jullie maar even zien wat onze Ria weer heeft gecreëerd! Ja je weet wel de dame die in een paar maanden tijd een schitterende Dear Jane maakte, zij heeft nu de hand geslagen aan de Variahexen en kijk eens wat ze nu al weer in een paar weken heeft gecreëerd:


Doordat ik de foto met mijn mobieltje heb gemaakt zijn de kleuren niet helemaal zo mooi als in het echt, de rand is donkerbruin met kleine witte bloemetjes en op de onderste rand van de hexen na (die moeten nog worden geappliceerd, maar misschien is dit al weer gebeurd als jullie dit lezen! Grijns!) is de top af! Ik vind hem echt schitterend geworden! Oh en niet vergeten hè, al haar quilts zijn helemaal met de hand gemaakt en gequilt!

Dus heel anders dan ik, ik werk nu eenmaal het liefst met de naaimachine en daar ik best aardig wat  quilts heb gemaakt en er gisteren al een paar heb laten zien, nu nog maar wat van mijn baksels!

 

De rood-witte maakte ik voor de droomquiltjes van Jopie en ik maakte er allemaal stitcheries op van kleurplaten van Beertje Paddington die ik van het internet plukte!

De kleine blauw/crème kleurige op de mand hierboven is mijn Finse quilt, ik kocht de stof met de scheepjes in Hanko, Finland en heb hem wel met de hand gequilt zo samen met de Finse mand is het een geweldige herinnering aan onze eerste vakantie samen!

En dan de laatste van vandaag, hiervoor volgde ik de aanwijzingen die in een quiltblad stonden en dit was tevens de eerste quilt die ik met de naaimachine en uit de vrije hand heb gequilt!

Zo vandaag eerst samen naar de markt in Rotterdam en dan vanmiddag naar Mamma waar DP samen met een van mijn broers (ik heb er vijf!) een nieuw raam gaat installeren en ik de boodschappen ga doen. Dus een aardig druk dagje voor de boeg!

Fijne dag!