maandag 30 september 2013

Heerlijk weekend!

Sorry maar ik ben wat later, moest vanmorgen DP zijn auto naar de garage brengen en daarna heb ik eerst genoten van de foto's die Shirley heeft gemaakt en die zij in een speciaal album heeft gezet!
Maar ik maakte ook een lading hoor en dus: Geniet maar mee!


Hier alle meiden bij elkaar, ja ik weet het deze is gemaakt zondagmiddag net voor ik samen met Ingrid naar huis ging en dus eigenlijk de laatste foto, maar ik wilde niemand vergeten en hier staan ze dus allemaal op!


Nu eigenlijk niet allemaal want Filip en Sarah ontbreken nog, maar die zie je wel zitten op deze foto! Filip onze fantastische kok en Sarah zijn fantastische koksmaatje!


Hier aan de waslijn hangen alle quiltjes die meededen met de challenge, deze was er speciaal omdat het al weer het tiende quiltweekend was!


Iedereen moest werken met dezelfde stofjes en wat een hoop verschillende waren er!


De tweede van rechts hierboven was de winnaar en de maakster was Marion zij kreeg dan ook een speciale prijs!

Natuurlijk was er ook weer een winkel waar heel wat in werd geshopt! Merel van Birdblocks had haar halve winkel meegesjouwd!


Ja Marleen dat is een handige driehoek en nee we gaan niet alle lapjes mee naar huis nemen!


Katrien C. maakte voor ieder van ons deze leuke verrassing! In ieder zelfgemaakt zakje zat een handig doosje met een klosje garen, zo lief en leuk!


Hoe bedoel je, had je wel genoeg te eten? Dit was gewoon een bordje lekkers van al het heerlijks dat iedereen mee had genomen voor bij de koffie! Weer veel te veel, al was er van mijn boterkoek nog maar weinig over, die ging erin als koek zogezegd!


Hier de andere dames aan mijn tafel, links Janny en rechts Berna,
 dan aan de andere kant  de Mmetjes :Miet, Marina , Miranda en Marleen!


De tafel aan de andere kant met o.a. Shirley en Ingrid:


De tafel die achter mij stond, waar de beide Katriens, Hilde en Gudrun o.a. aanzaten:
 

Op zaterdagavond was er Show & Tell  en deze begon met de quilts die de afgelopen jaren waren gemaakt van de blokjes die door de maaksters waren gewonnen en waarvoor alle deelneeemsters blokjes hadden meegebracht:

Stuk voor stuk prachtige exemplaren en dit jaar was dit de opgave:


Ook dit zal weer een prachtige quilt worden!, Morgen meer foto's en dan vooral van de show & Tell!

Fijne dag!