woensdag 21 augustus 2013

Kijk nou toch eens ...... mooi hè!

Ja nou, er was heel wat moois te bewonderen op de Karperhoeve borduurbee! Ik maakte heel wat foto's van al die creatievelingen:


De drie prachtige sjaals van Constance, stuk voor stuk precies dezelfde naalden en hetzelfde patroon gebruikt, maar iedere keer een ander resultaat! Links zijde, in het midden een goedkopere wol en rechts een dure wol, maar allemaal beeldschoon en zelf geverfd!


DD werkte ook hard aan haar prachtige borduurwerk, daar laat ik later ook nog een foto van zien!


Corrie is net begonnen aan een kleine uitvoering van de Dear Jane, ze maakt hem helemaal in dezelfde kleur rood DMC 815.

Ja er is een hoog bril en vergrootglas gehalte, maar wat zou het zeg met al die priegelige kleine steekjes!

Een stekenlap met allemaal verschillende kleuren en restjes groen uit eigen borduurdoos, het wordt echt een gave lap!

Hardanger en kruisjes worden gecombineerd op deze mooie lap en ook de lap hieronder is met prachtig wit garen verfraaid, het lijkt net een kantje wat erop zit!


Dit borduurwerk liet ik al eens eerder zien, ik vind het steeds mooier worden en ergens heb ik zelf ook het patroon, misschien ooit!Ank is bezig met haar Bargello borduurwerk en gebruikt hiervoor allemaal garens uit haar voorraad:


Ik bedoel maar, zij zit niet om een kleurtje verlegen, gaaf hè deze koffer vol!


Constance werkte aan haar borduurwerk en haar prachtige letters krijgen al aardig vorm!


Oh en deze naamstroken worden op bestelling gemaakt, ik denk dat Joris en Sophie hier wel heel blij mee zullen zijn!


Hier zien jullie dan DD haar schitterende borduurwerk "De Dag" en kijk eens hoe ze is opgeschoten de afgelopen week! Ik ben er echt helemaal weg van en ook de dames van de bee vonden het schitterend!
Zelf werkte ik aan mijn peren en 's avonds thuis legde ik de laatste hand aan peer nr.6! En toen heb ik ze aan mijn boompje gehangen en zo ziet nu mijn Perenboom eruit:Heb de boom even buiten op de tuintafel gefotografeerd, maar het is nog best lastig om er goede foto's van te nemen!

Een lange log en veel foto's maar ik denk dat jullie dit wel leuk vinden en ik kan gaan beginnen aan een nieuw project(je), gisteren kwam namelijk het patroontje binnen dat ik bij Crownstitches had besteld voor in mijn schietspoel! Dus dat wordt even een stofje zoeken en de garens uitkiezen en ik kan aan de slag, maar vandaag eerst DD naar huis brengen en mijn kleinzoon met zijn verjaardag feliciteren!

Fijne dag!