dinsdag 17 januari 2012

De steekjes van de maandag!

Depressief? IK?? Wel nee de zon scheen, het was lekker fris en ik had gewoon een heerlijke dag! Eerst beneden de boel opgeruimd, toen boven de strijk gedaan (de mand is echt leeg!!) en daarna even wat verstelwerk voor Mams gedaan, zo dat waren de verplichte nummers voor de ochtend! Toen een lapje gezocht bij mijn sneeuwmannetje en ik vond dit krijgertje er wel heel erg leuk bij passen:


Zowel de voor als de achterkant kon eruit en omdat ik dit grappige hangertje (met hartjes, wat anders!) ook graag eens wilde gebruiken, geen lusjes of tunneltje maar met een paar strikknoopjes eraan gehangen. Ja op de tafel komt het niet zo mooi uit, maar kijk eens hoe leuk het staat op de lichtgele muur in de keuken en het fijne is, hij smelt niet!!


Zo weer iets wat afgewerkt is, nu weer aan de slag met mijn steekjes, alhoewel ook daar zijn er gisteren nog wel een paar van gezet! Mijn huiswerk voor dit borduurtje gaat echt lekker!


Voor dit? Ja, want ik moet ook mijn Loose Feathers borduurwerk afmaken en daar zijn ook nog heel wat steekjes voor nodig, jammer genoeg was het garen voor de letters nog steeds niet binnen!
Kijk zover ben ik nu:


Zo vandaag wordt er eerst geschilderd hier in huis, moet nog aardig wat deurposten doen en ook hier en daar wat bijwerken, dus dat gaat eerst gebeuren en verder liggen er nog twee heerlijke boeken te wachten, het eerste boek heb ik ademloos uitgelezen!
Fijne dag!