maandag 2 april 2012

Oude creaties!

Gisteren samen met DP naar Mams gegaan en daar gezellig koffie gedronken! Ik nam een voorjaarsbakje met een plantje mee, het potje was in de vorm van een ei met daaronder een nestje en ook bovenop een nestje met eitjes, vergat helaas er een foto van te maken, maar wel ging ik op zoek naar de beertjes die ik al heel lang geleden voor Mams maakte, kon de kleintjes niet vinden (tussen haar enorme verzameling poppen en beren) maar deze knalgele valt nog steeds op:


Verder vond ik nog dit schattig Sugar lumb popje, ook dit maakte ik jaren geleden voor haar en dat plukje haar wat op het koppie zit, knipte ik dus gewoon van mijn eigen hoofd! ..


Let niet op de kwaliteit van de foto's ik maakte ze met mijn mobieltje! Ook vond ik nog deze pop, deze maakte ik helemaal zelf ook de poef waar de pop normaliter op zit en waar een muziekdoosje in zit:


Dit was mijn stijl van poppen maken, ik heb boven nog een paar poppen liggen in een doos, misschien laat ik die ooit nog eens zien! Nu ga ik weer vlug aan de slag, strijken en de boel glad maken en dan lekker verder met mijn steekjes! Fijne dag!