vrijdag 6 september 2013

Zo leuk en minder leuk!

Zal ik maar met het laatste beginnen, want zo erg is het ook weer niet hoor! Ik moest weer eens achteruit borduren, had de versiering in het onderste blokje twee draadjes te laag gedaan, dus uithalen:
Nu het leuke! Ik kreeg eergisteren een doos met foto's en brieven van mijn broer en daar vond ik een paar heel leuke dingen in, kijk maar eens naar deze brief die mijn broer en ik schreven naar mijn moeder die in het ziekenhuis lag in Utrecht:

Een echte handtekening van ons allebei en aan de andere kant staat die van mijn zusje!

En dan de foto! Hier ben ik dus echt heel blij mee, ik in de armen van mijn vader, zo gaaf dat ik deze nu heb!

Wilde hem eigenlijk scannen, maar helaas weigert de scanner en dus heb ik er een foto van gemaakt zonder flits omdat hij anders helemaal wegviel door de schittering! Maar ik ben hier een paar weken oud en de foto werd genomen in de achtertuin van mijn geboortehuis en op de achtergrond zie je de oude gymzaal die achter ons huis was!

Vooruit nog eentje! Ik weet niet hoe oud ik hier ben, maar ik denk hooguit twee jaar en ik sta hier samen met mijn drie oudere broers op de foto, mijn moeder breide voor mij kattenmutsjes, zoals zij die noemde, aan beide kanten een paar punt oortjes!
Ik moet met hele ladingen foto's aan de slag, dozen vol en wil er een fotoboek van gaan maken voor Mams, want al die losse foto's zouden snel kwijt raken, maar dan eerst even de scanner na laten kijken.

Dus meiden ik heb nog aardig wat te doen de komende tijd! Maar vandaag gezellig op de koffie bij Ria, wel met een handwerkje hoor!

Fijne dag!