zondag 1 januari 2012

Gelukkig Nieuw Jaar!

Iedereen een gelukkig, gezellig, gezond en creatief 2012 
gewenst! Hier zijn er nog een paar bollen over van de drie schalen die ik bakte, ik bewaak ze met hand en tand, deze gaan straks mee naar Mams! Ook een paar appelflappen en de beste wensen nemen we mee!Ik begin met jullie een "hart"elijk welkom op mijn blog te wensen voor 2012! Hier komen naar ik hoop dagelijks de logjes weer voorbij en dan hoop ik maar dat jullie kunnen genieten van wat ik er weer allemaal uitkraam en wat eruit mijn handen komt, waar ik ben geweest zal meestal wel in beeld gebracht worden en ook daarvan mogen jullie dan weer meegenieten!Natuurlijk zal ook Tara weer van zich laten horen, die ondanks de knallen gisteren en vannacht gewoon haar eigen gangetje is gegaan en die we met veel moeite bij de bollen vandaan hebben gehouden! De meeste tijd heeft ze slapend op haar eigen plekje doorgebracht!
Ik hoop dat jullie allemaal zonder ongelukjes de nacht zijn doorgekomen en nu ondanks een bonkend hoofd (teveel champagne?) fris aan een nieuw jaar kunnen gaan beginnen!
Ik wens jullie veel steekjes vooruit en weinige achteruit en heel mooie en creatieve uurtjes en natuurlijk hoop ik ook weer vaak bij jullie op (blog)bezoek te komen en misschien zien we elkaar eind van de maand op de bloggersdag bij Yvonne? Meiden een hele fijne jaar gewenst en dat begint zoals altijd met een FIJNE DAG!