donderdag 15 september 2011

Toch iets af en weer een stapje verder!

  Vorige week had ik al op een mooi lapje Japanse stof mijn naam geborduurd en gisteren heb ik het eindelijk verwerkt! Ik vind het namelijk zo rommelig allemaal losse dingen op het wastafelblad en dus een doos gekocht en aan het fröbelen geslagen en dit is het resultaat, ik vind hem zelf erg leuk geworden. Kijk en zo staat hij nu op mijn wastafel, alle rommel erin opgeborgen, staat een stuk netter!

Daarna ben ik weer aan de slag gegaan met mijn Log Cabin, vorige week had ik er heel veel achter elkaar aan gewerkt, maar dat wreekte zich door nek- en hoofdpijn, dus nu ga ik verder in meer hapklare brokken. Gisteren werden drie lange biezen doorgestikt en daarna nog 1,5 blok, toen Ome Jan aan het werk gezet om er in mooi figuur in te borduren en zo ziet het er nu uit!
Ik vind het zelf wel een mooi resultaat en vandaag ga ik dus met frisse moed weer verder, als ik iedere dag wat doe, komt het ook af! Zo dat was het voor nu, laat jullie morgen nog een affootje zien, maar voor vandaag: Fijne dag!!

P.S. Hoe vinden jullie mijn nieuwe blog behangetje?