maandag 26 maart 2018

Genoeg te vertellen!

Vandaag heb ik genoeg te vertellen en te laten zien! 

Eerst het geheime werkstuk van een paar weken geleden, dat was voor een Paasswap!
Ik borduurde deze leukerd:


Maar ja ik vond er dus niks aan om hem alleen maar in te lijsten of zo op te sturen en dus maakte ik er dit van:


Net zo'n map als ik al vele eerder maakte, zo handig om je handwerkje in mee te nemen!

Zelf kreeg ik dit terug:


Weet nog niet wat ik van het borduurtje ga maken, het is een lief en kinderlijk patroontje dus misschien inlijsten voor een achterkleinkind t.z.t.! LOL!

En toen zag ik op FB een uitdaging van Bunzlau: Maak een foto waarin jij je laat zien hoe je de lente in huis haalt, wel dat deed ik dus zo:


Meestal gebruik ik voor de bolletjes oude Franse sauskommetjes (die verzamel ik!), maar nu gebruikte ik natuurlijk Bunzlau spulletjes, één van mijn soepkommen werd gevuld met blauwe druifjesbolletjes (hopelijk bloeien ze met Pasen) en het oliekannetje kreeg Ranonkeltjes er in en dat samen met de schattige schaapjes die ik van mijn jongste kreeg, bezorgde deze foto mij een prijs!


Dit grote pak werd bezorgd en daar kwam naast een Bunzlau tijdschrift ook deze leuke mok en papieren servetten en een Bunzlau tas uit!


Natuurlijk zette ik deze week ook steekjes! Ik was aan het begin van het borduurweekend aan dit schattige konijntje begonnen en dat maakte ik af, straks even op een lijstje uit!


Al met al een drukke en volle week, waarin ik ook nog hard aan het weekendproject werkte en dat ga ik nu eerst af maken! Dus ik heb genoeg te doen de komende dagen!

Fijne dag!