zondag 29 november 2015

Dagje kruissteekjes!

Gisteren de hele dag naar Hellevoetsluis geweest waar Liezbeth weer een heerlijke dag Kerst borduren had georganiseerd en wat waren het weer leuke dingen die zij had uitgekozen om te maken! Maar dat niet alleen, ook de manier waarop alles verwerkt zal worden is weer heel apart, maar kijk maar mee:


Twee schattige kleine doosjes, we hebben deze al voorbereid en geverfd mee naar huis genomen! En natuurlijk kregen we niet alleen de stof en de garens om te borduren ook de bandjes en stof om alles af te werken zaten in ons pakketje samen met het borduurtijdschrift!
Maar er was ook een groter doosje, maar dat wordt in twee delen afgewerkt:


Het deksel wordt een ornamentje om op te hangen!


En het doosjes wordt op deze gave manier afgewerkt tot een schattig bakje met sneeuwmannen, dus helemaal perfect wat mij betreft!

We konden zelf uitkiezen wat we als eerste gingen maken en de een begon met een klein doosje en de ander net als ik met het ornamentje:


Nu ik ben al lekker ver ermee, maar dan moet ik wel eerlijk zeggen dat ik gisteravond nog ben begonnen met het opvullen van de rode steekjes van de jas, dus ik hoop dat ik deze vandaag helemaal af kan maken!

Jullie begrijpen het zeker wel, het was echt een heerlijke dag, gezellig met lekker eten verzorgd door haar man Ferdinand, die ons ook hielp bij het verven van de doosjes, maar nu ga ik lekker verder met mijn kruisjes en ondertussen genieten van de Formule 1 race met Max!

Fijne dag!