dinsdag 9 juli 2013

Oh jeetje wat nou!!

Ik ben namelijk druk met steekjes, alleen deze keer geheime steekjes en daar kan ik jullie echt niet van mee laten genieten, dat duurt nog wel even voor deze op mijn blog komen en ondertussen wil ik jullie toch wel wat laten zien..... ehhhh even denken, wel zo zagen mijn blommen er uit, kijk eens hoever ze open zijn gegaan door de warmte:


Enne .... oh ja kennen jullie witte Lavendel? Nou ik kende het niet en laat ik nu tussen de struikjes aan de voorkant twee exemplaren hebben staan, wist niet wat ik zag:


 Wacht even wat dichterbij:


Ooh en kijk eens naar mijn groente/kruidentuin:Zie je dat de Chinese kool wordt aangevallen, zal daar iets aan moeten doen, het groen van de tomaatjes is niet om aan te zien maar de tomaatjes zijn echt heerlijk! Binnenkort wat laurierblaadjes plukken en drogen, heb ik weer voorraad voor de winter en de broccoli en de bloemkool doen het ook goed!
Mmm de aardbeien laten nog even op zich wachten, maar gelukkig zijn die in de achtertuin wel rijp net als de aalbessen:


Oogst uit eigen tuin, wat een geluk vorige keren aten de vogels alles al op voor ik er maar aan dacht om te gaan plukken!

En Tara, wel die ligt lekker in de schaduw, slobbert bak na bak water leeg en wil alleen maar onder de bosjes doorlopen, maar ik ben bang voor teken en dat betekent dus dat dat niet mag! Ik krijg mijn zin, maar zij is er niet blij mee:


Vandaag weer verder met mijn geheime steekjes maar ook met de DJ, ik wissel het af want ik moet echt voor meerdere mensen leuke cadeautjes zien te maken en pas als die klaar zijn is Jane weer alleen aan de beurt! Maar ik moet ook aan de huishoudelijke klusjes al is het nog zo warm, alhoewel de strijk mag tot morgen wachten, dan zal de temperatuur iets lager zijn is gezegd!

Fijne dag!