zaterdag 9 maart 2013

Zaterdag!Het is kwart voor zes, DP en ik liggen nog lekker onder de warme dekens en ik vraag hoe laat hij er uit moet? Nu, zegt hij en slingert zijn benen buiten het bed, ik sta op, doe het licht aan en pak mijn dikke ochtendjas en loop vast naar beneden.


Daar zet ik de pannen op het gas, eieren met bacon, worstjes en vlees worden gebakken, de afzuiger staat op de hoogste stand te loeien en het water in de ketel kookt voor de thee, DP laat Tara uit en komt even later terug terwijl ik de tafel dek. Grote stop, het is weer zover, alles wat nodig is op de fabriek wordt stilgelegd en overal worden dingen gerepareerd en hersteld, dat betekent veel mensen over de vloer en een DP die het hele weekend moet doorwerken en ook de volgende week, ik heb dus een heel rustig weekend dus voor de boeg!
Maar wat ga jij doen vraag je? Wel ik zal wel steekjes zetten, ben weer bezig met de geborduurde konijntjes voor in de letterbak en als ik mij straks goed voel ga ik naar Rijswijk, naar de poppenhuisbeurs! Niet alleen om te snuffelen naar leuke poppenhuis spulletjes, maar ook naar heel mooie knopen! Weten jullie nog dat ik schreef over de mooie knopen van Tante Gon? Wel ik kreeg een e-mailtje van een mevrouw die vandaag op de beurs staat en nog meer van die gave knopen heeft, dus daar ga ik eens lekker naar neuzen!
Ja en natuurlijk zal ik ook kijken voor leuke poppenhuis spulletjes want er wordt nog steeds (al gaat het langzaam) aan mijn prachtige huis gewerkt! Zal binnenkort weer wat foto's laten zien! Zo en nu ga ik lekker nog even terug naar bed, het is nog geen zeven uur!  Fijne dag!