zaterdag 29 oktober 2011

Goedemorgen......

Stttt... ik ben wel wakker en heb Tara al uitgelaten, maar verder is het hier in huis nog een slapende bende! Zelfs op zolder is het nog donker, zowel Joke als Ome Jan zijn nog in diepe rust!
Gister aan het eind van de ochtend werd Joke gebracht door Corrie, het was geweldig haar weer terug te zien. Een nieuwe haarcoupe dat wel, maar dezelfde Joke!
Na eerst haar op zolder te hebben geïnstalleerd en gezellig samen te hebben geluncht, moest Corrie weer vertrekken voor een afspraak.

Joke en ik besloten even naar Naaldwijk te rijden en daar "De Quilthoeve" een bezoekje te brengen, nu dat bezoekje was heel geslaagd, Joke keek vooral haar ogen uit naar de schitterende verzameling antieke kleding en serviesgoed dat in de leskamer in de grote kast stond. Ikzelf vond een mooi borduurtje van Nenne design en daar het niet al te gek duur was verdween dat in mijn tas, alsof ik nog niet genoeg patroontjes heb!! LOL!

Maar ja ik zag deze leuke huisjes al eerder op haar blog en was er weg van en kon ze daarom echt niet laten liggen, Ook hadden zij daar de Borduurbijbel en zelfs een tweede deel, wat een schitterend boek, maar ik heb voorlopig echt genoeg aan deel één! 
Zo nu ga ik snel onder de douche en dan het ontbijt klaarmaken, Joke en ik vertrekken straks naar Ahoy, misschien komen we jullie nog tegen?
Fijn dag!

P.S. Er kwam ook nog een heerlijke zachte vlop binnen, maar die laat ik jullie morgen zien!