vrijdag 30 november 2012

Toch steekjes!

Ik was even bang dat ik door alle troep die vandaag van boven naar beneden in het huis zou komen te liggen ik totaal geen steekjes zou kunnen zetten, maar gelukkig ben ik begonnen aan de gave sneeuwpop en daar er een ruitpatroon geborduurd moet worden op donkerrode borduurstof is het niet echt inspirerend, maar wel ik kan lekker doorgaan met mijn steekjes zonder na te denken! Verder heb ik alle vijf en zeshoekjes voor het kopje geknipt, zodra ik bij mijn spullen kan ga ik daar mee verder.Maar ik bedacht opeens dat ik jullie nog een klein ding niet heb laten zien dat ik van de week maakte en dus:


Heb ik het even op de standaard gehangen om te showen! Het is gemaakt van een stukje van een oude bloes en ik naaide er kleine kraaltjes op en er hangt een schattig klein bedeltje onder in de vorm van een vingerhoedje. Ik wil een hele serie verschillende witte hartjes maken, dus binnenkort zullen jullie er daar nog meer van zien!

Wat betreft mijn kamer, de dakkapel staat erop, maar de binnenkant moet nog wel afgewerkt worden en wanneer dat gaat gebeuren horen we misschien morgen, dus nu staat alles nog niet op zijn plek! Voorlopig blijven Ome Jan en Tante Sien nog even toegedekt, gelukkig had ik de kerstruil klaar en is deze ondertussen al op de post gedaan.
Het bezoek aan de longarts bracht geen oplossing en ik ben nu doorverwezen naar de KNO arts, dus nu dat maar weer even afwachten!

Toen ik thuis kwam lag het quiltnieuws in de bus, dus 's middags heb ik daar lekker in zitten neuzen!


Straks naar de Tildagroep, we gaan verder met ons huisje over een pot, lastig om uit te leggen, maar misschien krijg ik het vandaag wel af en kan ik showen!

Fijne dag!