zaterdag 15 februari 2014

Valentijnsdag!

Gisteren was het weer Valentijnsdag en toen DH van de week belde en hij zei dat hij al op donderdag naar huis kwam (reparatie auto), plaagde ik hem door te zeggen dat hij dan voor bloemen kon zorgen op Valentijnsdag en hij beloofde dat en laat hij nu woord hebben gehouden, 's middags stond hij met dit mooie boeket voor mijn neus en met de zware stem van de tv reclame zei hij:
Jij bent mijn Valentijn! Lachen toch!

Ik gaf hem 's morgens  aardbeien in een hartvormige doos bij het ontbijt (Bedankt meneer de Grootgrutter!), dat was dus mijn verrassing! Ach eigenlijk doen wij er nooit iets aan, maar ja je weet wel  ... pas getrouwd! Grijns!

's Middags samen de auto ophalen maar meteen even naar de meubelwinkel daar in de buurt en daar hebben we ons nieuwe bed uitgezocht, op de foto is het bruin, maar de onze wordt donkergrijs:


We keken al een poosje rond en zijn nu helemaal naar ons zin geslaagd en ik heb er meteen een mooie nieuwe dekbedhoes bij uitgezocht:


Zilvergrijs en wit, was er meteen weg van! Nu moet natuurlijk nog wel de slaapkamer een verfje krijgen en één muur zelfs een hele andere kleur, maar we hebben 4 tot 6 weken de tijd! Dus kan op mijn gemak op zoek naar een behangetje of een pot verf !

's Morgens kwam Monica naar Henny voor onze "bespreking"! Ja ja we gaan met de bee "Plezier voor Vier", naar Frankrijk in mei en logeren dan gezellig een week bij haar en haar man hier:


Helemaal rechts is dan ons verblijf en bij de grote deuren links zul je ons op koude/natte dagen en 's avonds wel vinden met ons handwerkje, we verheugen ons er nu al op!

Dat was dus een heel drukke vrijdag en ja ik zette wel wat steekjes maar ik maak het eerst even af voor ik het laat zien!

Fijne dag!