dinsdag 21 november 2017

Het is een echte natte dinsdag!

Het regent niet echt hard, maar de miezer die valt verzamelt zich op de takken van de bomen tot echte steenkoude druppels en dus loop ik dan buiten met een paraplu want Freddy en ik gaan heerlijk samen aan de wandel! En thuisgekomen is er voor mij een kop thee en voor Freddy een bak water en een paar boterhammen, daar is hij net als ons Tara verzot op! En als jullie dan denken dat hij lekker in zijn mooie mand gaat liggen, dan hebben jullie het mis! Meneer is tijdens mijn quiltweekend verwend door de baas en nu ligt hij op de baas zijn quilt op de bank:


Nee die twee hadden het helemaal voor elkaar, samen languit op de bank en dan maar lekker tv kijken of slapen! Dus wat ga ik doen? Ik heb nog heel wat restjes liggen van de diverse flannel quilts die ik maakte en ben nu druk met het maken van een eigen quilt voor Freddy voor op de bank! LOL!

Is dat alles waar ik mee bezig ben? Nu was dat maar waar heb natuurlijk ook het huishouden nog en ik zet natuurlijk ook nog een heel aantal borduursteekjes! Het kerstborduurtje van Liezbeth is af:


Heb er vorige week vrijdag tijdens onze bee ook veel steekjes op gezet en ik was niet de enige die druk was met borduursteekjes, Bep was met de Rine cirkels in de weer:


En Ria showde deze schitterende lap:


Daar was ik meteen weg van en ik denk dat ik haar toch ook om een kopie van het patroon vraag, het komt uit een oud Borduurblad.

Nu had ik bij Liezbeth vorige week als eerste keus uit een mandje vol met patroontjes en ik koos daar de Snow pennies uit en daar maakte ik er gisteren twee van:


Heb nog helemaal geen idee wat ik er mee ga doen, maar het is wel heel erg leuk om aan te werken, echt zo'n tussendoor projectje!

Zo jullie zijn weer enigzins bijgepraat en ik moet aan de slag in huis, want zodra de klusjes in huis klaar zijn kan ik weer verder met mijn pennies!

Fijne dag!