maandag 1 april 2013

Zo´n echt rustige paaszondag!

Ja dat was het wel, al kregen we wel eters we deden alles op het gemak, vooral omdat we totaal vergeten waren onze klokken vooruit te zetten naar de zomertijd! Daar kwamen we pas om twaalf uur achter! Oeps!! Maar gelukkig waren wij niet de enige, Mams was het ook vergeten en dus waren wij volgens haar keurig op tijd om haar op te pikken!
Samen keken we ´s middags naar een prachtige natuurfilm op de tv en ´s avonds zaten we uren aan tafel voor een gezellige gourmet maaltijd:


Ja ik zette ook wel wat steekjes, maar die kan ik jullie echt niet laten zien, ben weer druk bezig aan een serie cadeautjes die echt deze maand af moeten! Maar ik werkte ook aan het volgende blok van de wisselquilt :It Giet oan! Dit blok is voor Anja M. en zij koos een kat en vroeg om vrolijke kleurtjes, wel ik hoop dat deze vrolijk genoeg is, hij is al op de post:


Zo vandaag doe ik het ook lekker kalm aan, DP en DS zullen wel gaan werken aan de vlonder voor het nieuwe terras, maar ik hou nog lekker een kalm dagje met naar ik hoop een heleboel steekjes!

Fijne dag!