zaterdag 23 januari 2016

Alleen de B's blijven nog even!

Opeens was ik ze zat, wat? Wel de sneeuwmannen die overal in huis hingen en stonden de afgelopen maand en die ik ijverig iedere keer voorzichtig afstofte! Maar zoals met alles heb ik natuurlijk ook twee favoriete sneeuwmannen en die hebben dus ook allebei een naam gekregen! De eerste kon ik eerst nergens goed plaatsen: Bennie! Maar dit jaar wist ik opeens waar hij moest komen, met een geurkaarsje op zijn koppie kreeg Bennie een plekje in het toilet:


Een sneeuwmannetje van niks eigenlijk, maar zo precies waar hij past en met zijn geurkaarsje ook nog goed werk verricht, dus Bennie mag nog even blijven en Björn ook! Björn heeft namelijk de taak om iedereen die binnenkomt te verwelkomen en bij gebrek aan sneeuw en ijs hier, toch nog even met zijn sleetje de winter mag vasthouden:


Maar in de kamer kijken we naar de andere B's! De rozen die ik van de Jumbo kreeg als vervanging voor de rozen die ik drie dagen eerder kocht en die na twee dagen allemaal hun koppie lieten hangen:


Maar ook de bloemen van de Amarylisbol die DH overhield van het jaar ervoor en ons nu weer schitterende witte bloemen geeft en de orchidee die al weer vol staat te bloeien,zonder zelfs maar even rust te nemen bloeit hij nu al zeven maanden achter elkaar!


Al met al dus een hoop B's die ons een fijn gevoel geven!

Fijne dag!