zaterdag 13 juli 2013

Eigenlijk een beetje raar!

Wat? Wel ik ben dus eigenlijk een beetje raar, want bij het opruimen gisteren kwam ik allerlei leuke dingen tegen die ik de laatste tijd heb gekocht en nu hoop ik dat het volgende week niet al te mooi weer wordt, want ik wil zo graag er mee aan de slag! Kijk maar eens wat ik allemaal kocht/ vond:

De nieuwe Quiltmania  met daarin dit gave patroon van deze geweldige quilt! Ik zag al zoveel mooie langs komen op jullie blogs en deze vind ik dus echt te gek!Nu ik moet daarvoor eerst stofjes gaan sparen, dus die kriebel kan ik nog even laten liggen, maar er staat ook een stukje over het boek van Petra Prins en Ans Moonen in en daar staat ook zo'n gaaf patroon in en dat boek nam ik onlangs ook mee:
Nu ook daarvoor moet ik nog aardig wat lapjes verzamelen, maar misschien dat deze winter dat ene patroon aan de beurt komt!
Het andere boek wat ik vond was dit boek van Tone Finnanger, het is in Deens dacht ik, maar dat is voor mij geen probleem, ik heb het eigenlijk enkel gekocht voor één heel speciale pop, namelijk Pinokkio!

Ik herinner mij nog dat ik als kind door mijn vader en moeder werd voorgelezen, mijn vader las uit de sprookjes van Hans Christiaan Andersen en Mams las voor uit Pinokkio en er was ook een houten Pinokkio pop in huis, geen idee waar die is gebleven!

Maar dan is er nog iets wat ontzettend kriebelt en dat is een pakketje dat ik gisteren klaar heb gelegd op mijn werkblad, het is een pakketje van Bep en het moet een geweldige pop worden! Meerdere keren zag ik hem al op andere blogs en iedere keer weer nam ik mij voor die nog eens te gaan maken, nu misschien lukt het komende week, maar alleen als het niet te warm wordt, want mijn naaimachines zijn allemaal computer gestuurd en dan is het beter om niet te gaan naaien als het al te warm is.

Maar vandaag misschien alleen wat borduursteekjes, DP is weer thuis voor het weekend en we zijn vast van plan samen gezellige dingen te gaan doen!

Fijne dag!