donderdag 23 januari 2014

Weer opnieuw begonnen!

Gisteren naar Hardanger les gegaan bij de Karperhoeve en vond daar een leuk patroon van een huwelijkslapje en toen maar meteen helemaal opnieuw begonnen! Ja ik weet dat ik niks nieuws zou beginnen maar ja deze les moet toch echt met hardanger steekjes worden gewerkt en dus kwam gisteren dit op de stof:


Precies één hartje! Maar ik hoop er deze week toch aan verder te kunnen werken en dan volgende week weer verder met de DJ!

Maar ik was er natuurlijk weer niet alleen, kijk maar eens mee wat er allemaal weer voor moois onder handen was en werd geshowd:


Ank was druk met haar lap en deze werd met mooie steekjes afgewerkt en op de voorgrond ligt haar Bargello kussen! Maar er waren ook andere kleine dingen te bewonderen, zoals dit beeldschone tasje van Joke:


Heb even de inhoud eruit gehaald en kijk eens wat een leuk stel:


Zij had ook haar Kerstloper bij zich en houdt hem hier nog even voor mij op, het rood is in het echt donkerder hoor!


Maar ook kwamen deze beeldschone biscornu's op tafel:


Deze werd door Co gemaakt en boven en onderkant gewerkt met Hardanger steekjes!Of dit beeldschone exemplaar ook van haar hand!


Er waren er nog meer, maar helaas bleken sommige foto's niet scherp, dus die komen dan een volgende keer wel aan de beurt!

Fijne dag!