zondag 17 maart 2019

O.a. St.Patricksday!Het was dus een week van heel kalm aan doen, maar dat is dus tegenwoordig geen probleem, je neemt je telefoon, laptop, notebook of tablet op schoot en je kunt met de hele wereld converseren en op bezoek gaan dichtbij en zelfs naar de andere kant van de wereld en er valt heel wat te bewonderen!

Zo kom ik dus ook op FB en zie daar werk van zoveel mensen en eerlijk zo nu en dan val ik bijna van mijn stoel van bewondering! Op de IGMA site bijvoorbeeld waar kunstenaars hun creaties tonen in een maat van 1 op 12! Sommige zelfs nog kleiner tot 1 op 144 toe!

Afbeelding kan het volgende bevatten: binnen

Wat te denken van de schitterend beschilderde kast van Aida Pravia of Alice uit Alice in Wonderland van Debbie Dixon-Paver!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, hoed en binnen

Nu mijn DH is ook weer met ons poppenhuis bezig en heeft er weer vloeren en lambrisering in gemaakt, maar dat zien jullie nog wel, maar de afgelopen maanden werkte hij aan een schip:


De Vasa maar die is nog niet af, maar even werken aan iets anders geeft weer nieuwe zin!
Zal later als het schip zijn masten en zeilen heeft nog eens uitgebreid foto's maken.

Ook ben ik lid geworden van All About Smalls, een fb pagina met allemaal borduurwerkjes kleiner dan je hand! Nu daar was dus een uitdaging deze maand om iets te maken voor St.Patricks day en ik heb onderstaand kussentje gemaakt:


Nu had ik geen bedeltje in de vorm van een klavertje, maar toen ik een kind was zeiden we dat Lieveheersbeestjes geluk brachten en dus heb ik er zo een als bedel op genaaid:


Vandaag is het 17 Maart en dus St.Patricksday en dus wens ik iedereen het geluk van de Ieren!

Fijne dag!