dinsdag 2 april 2013

Echt waar!!

Ik ga jullie iets vertellen wat ECHT waar is! Ja inderdaad ik krijg namelijk iedere maand een andere MAN!! Nee heus ik ruil mijn DP niet in voor een andere man, ik krijg er gewoon eentje bij en aan het eind van het jaar heb ik dan dus twaalf extra mannen! Ze zijn trouwens heel redelijk in het onderhoud hoor; geen was, geen strijk, geen eten, je zou kunnen zeggen bijna geen omkijken naar, maar dat is niet helemaal waar, er zal echt wel aan gewerkt moeten worden, maar wat en hoe? Wel ik ben lid geworden van een nieuwe club: A Man a Month:


Ja het zijn dus twaalf gave sneeuwmannen, wat dachten jullie dan!!! Nee DP krijgt echt geen concurrentie hoor, de bodem voor de eerste zes is al binnen en dat kwam samen met een schattig knalrood hartje:Alleen die tekst die ik al eerste moet gaan borduren..... wel die had voor mij wel even een maand of tien mogen wachten, want zeg nu zelf sneeuw hebben we deze winter wel genoeg gezien!

Maar ik mag dus gaan zoeken naar een mooie lap borduurstof en dan kan ik gaan kijken wel kleuren garen ik allemaal nog moet aanschaffen en welke ik al heb en dan kan ik beginnen aan mijn eigen mannenharem!

Fijne dag!