donderdag 11 september 2014

Het geluk is met de dommen!

Je kent dat spreekwoord vast wel en zoals gewoonlijk was het weer een waarheid als een koe, wat een geluk had ik gisteren! Vorige week was ik klaar met mijn letters borduren en uit gewoonte stak ik de naald in mijn werk en liet het daar een week zitten... dom!!!!! Vanmorgen haal ik de naald eruit en wat blijkt, deze is gaan roesten! In mijn werk zaten twee kleine roestvlekjes:


Ik dus hopen en menige vriendin op mijn verzoek duimen dat de vlekjes onder de 4 zouden vallen en ja hoor, dat was gelukkig zo!


Maar toen ik al met de 5 bezig was zag ik dat ik een flinke fout had gemaakt, de 4 en ook het begin van de 5 zat een hele steek te laag, dus uithalen!
Dat is gisteren dus gedaan en weer opnieuw de 4 en de 5 gemaakt! En als je nu dacht dat het een heel oude naald was, nee het was een vrij nieuwe die ik had gepakt toen ik aan het lapje begon maar door de warme en dan weer natte dagen van de afgelopen week was hij blijkbaar erg snel gesleten, dat zal mij leren om voortaan de naald keurig in het naaldenmapje op te bergen!


Verder gisteren voor mijn vriendin Ria even haar speldenkussentje opnieuw genaaid, haar naaimachine liet het afweten en dus hebben Ome Jan en ik de klus geklaard:


Ik vind het echt een dotje geworden, niet dat zij om een speldenkussentje zit te springen, zij heeft ook al een aardige verzameling!

Fijne dag!