zondag 15 april 2012

De lapjes en..

Gistermorgen waren we bijtijds uit bed en we gingen na het ontbijt allebei aan de slag! DP was druk in de tuin, want helaas het onkruid tiert weer welig en omdat we nieuwe tafel binnen zouden krijgen voor in de tuin, wilde hij die nog even goed opruimen! Tegen enen begon Tara heftig te blaffen, een grote vrachtwagen voor de deur en twee jonge knullen (bleken studenten te zijn) kwamen de tafel brengen! Wel DP liep mee en .... helaas het was de verkeerde tafel! Geen gietijzeren onderstel maar een glanzend roestvrijstalen buis, geen donkerrood met crème ingelegd blad, maar een donkerblauw marmeren in staal! Helaas dat past dus echt niet in onze tuin en dus vertrokken de heren weer met tafel en al!


Toen zijn DP en ik naar de Praxis gegaan en kochten daar nieuw beslag voor de deuren die in de gang uitkomen, gisteren heeft hij deze afgelakt! Volgende week wil ik de buitendeur lakken, maar ja dan moet het wel goed weer zijn, zodat de deur open kan staan! Ook kochten we nog een hele lading plantjes voor in de tuin (maak daar vandaag wel foto's van!) Al met al niet wat we hoopten maar toch een geslaagde dag!
Hier de vrolijke lapjes van deze week:


En steekjes?? Nee geen één! Maar dat komt vandaag wel weer goed, ben druk op zoek naar patroontjes voor de letterbak! Fijne dag!