zondag 11 september 2011

Zeven vrolijke lapjes!Ik doe mee met de vrolijke lapjes, dat betekent dat ik elke dag een lapje zoek en die in een doosje doe en dat een heel jaar lang. Ik had nog dit leuke naaidoosje staan waar nu de lapjes in gaan en dan wil ik er iedere week een rijtje van zeven aan elkaar zetten, deze zullen op den duur een mooie victoriaanse loper gaan vormen.
Vandaar dat ik ook al snel wil gaan beginnen met het borduren van de dwarsnaden, moet daarvoor nog wel een mooie zijde uitzoeken, die moeten passen bij de bronskleurige zijde die ik voor de afwerking ga gebruiken. Nu zijn 365 blokjes wel erg veel voor een tafelloper, maar als die af is ga ik gewoon verder met bijpassende kussenhoezen en een vierkant kleed misschien, maar dat zien jullie dus t.z.t. wel! Hier de lapjes van de afgelopen week!

En dit is de zijde waarmee ik niet alleen de boel ga afwerken, maar waar ook kleine stukjes van in de quilt zullen worden verwerkt!Vrolijk geheel zo, vinden jullie niet of is het eerder romantisch? Ach wat maakt het uit het wordt vast een gaaf geheel! Ik maakte al eerder een victoriaanse quilt en vond het toen ook al zo leuk om te doen. Fijne dag!