woensdag 7 november 2012

Karperhoeve bee!

Gisterenmorgen ben ik met mijn mandje op stap gegaan naar de Karperhoeve, de zon scheen en Tara speelde buiten in haar ren en ze keek heel droevig toen ik wegreed, maar ja er is maar één keer per maand bee in de hoeve en dat is zo gezellig!
We waren met een grote groep en tijdens de show & tell was het dringen geblazen om foto's te kunnen maken van de prachtige quilts die werden geshowd!
Kijken jullie mee?

Denk nu niet dat dit een "gewone" Log cabin is, nee het is een echte adventsquilt kijk maar goed dan zie je de ster en achter ieder rood vakje zit een schattig klein borduurtje:De belletjes hangen aan de sluiting, echt een schattige quilt!


De volgende quilt was ook zo fleurig en dan al die kleine vierkantjes die de hoekjes tussen de Snowballs vormden bestonden weer uit vier piepkleine driehoekjes, zo fijntjes en zo vrolijk!Deze quilt gaan we even wat dichterbij bekijken, want kijk maar eens goed, je denkt misschien op het eerste gezicht dat het allemaal strippen zijn, maar nee hij is helemaal opgebouwd uit blokjes, wat een enorme klus is dat geweest!


Maar ook al zo'n heerlijke vrolijke quilt! En deze is ook al zo apart en grappig:


Zo leuk met het echte bolletje wol,  cocktailprikkers als breinaalden en ook een los bungelende centimeter, echt heel apart!
En dan als laatste een quilt geënt op de Céline, maar dan wel op heel aparte manier! Hiervoor werden namelijk heel wat door haar ontvangen geborduurde kerstkaarten gesloopt en al die borduurwerkjes werden samen met allemaal verschillende kerststofjes tot een heel gezellige quilt verwerkt. Ze was nog bezig met het zomen van de bies en hij was machinaal gequilt, maar dat in nog geen twee weken!


Jullie merken het zeker wel ik heb mij weer goed vermaakt en heb zelf ook aardig wat steekjes gezet aan de With Needle and Thread, maar het eind is nog niet in zicht hoor, daar ben ik nog heel wat uurtjes zoet mee!

Fijne dag!