zaterdag 1 september 2012

Weer een gezellige bee!

Vrijdagmorgen om tien uur was het weer tijd voor de bee bij Cora en wat was het weer gezellig! Niet iedereen was aanwezig maar toch viel er weer meer dan genoeg te zien! Kijken jullie mee?
We beginnen bij de quilt in opbouw van Riny, kijk eens wat een schatje:


Ze heeft alle blokjes al voorbereid en is nu bezig met het in elkaar zetten van de honderden blokjes! Het wordt echt een gaaf geheel, ze heeft gewerkt met vijftien verschillende gekleurde stofjes en een crèmekleurige voor de cirkels. Liet ik jullie al een paar weken geleden de schitterende in aanbouw zijnde Dear Jane zien van Ria, (weet je nog wel dat ze daar stof tekort voor kwam) nu kon ze de kant en klare quilt showen, meiden kijk eens hoe mooi de rand is geworden:


Nu ik heb niets teveel gezegd toch? Al lijkt hij hier meer beige dan grijs zoals op de eerste foto.

Ik ben helemaal weg van deze prachtige creatie en ook van de snelheid waarmee ze hem maakte, want zeg nu zelf, de meesten doen jaren over zo'n grote en arbeidsintensieve quilt, maar zij heeft hem echt in een paar maanden gemaakt!

Zelf zette ik wel wat steekjes aan een rondje van de IFB, maar veel was het niet had namelijk wel mijn brillendoosje meegenomen maar helaas zat mijn bril er niet in! Thuis zette ik ook nog wat steekjes, maar deze kan ik niet laten zien, want het is het naaldenmapje voor het Belgische quiltweekend en dat moet nog even geheim blijven! Naar het is weer een affo, dus dat lucht toch weer op!

Fijne dag!