dinsdag 22 mei 2018

Het was mij het weekje wel!

Zonneschijn en bewolking, maar hier geen druppeltje regen en dat terwijl er elders in Nederland wateroverlast was! Maar de tuin is heerlijk groen en ik kan er uren zitten, soms in mijn huisje als de wind van zee komt en fris is en dan weer lekker onder de parasol en dan lees ik of zet steekjes!
Nu had ik vorige week mijn schaap al af en er bleef alleen nog steeds een leeg rond lijstje hangen op het stukje muur ernaast en dus heb ik daar steekjes voor gezet:


Ik had eigenlijk gehoopt dat het schaapje net iets groter zou zijn, maar ik vind het toch wel leuk zo, maar eigenlijk wilde ik er nog een ander wat fleuriger borduurtje in maken maar dat komt nog wel!

Ook heb ik voor het eerst in maanden weer eens een borduurtje gemaakt voor mijn letterbak en binnenkort krijgt dus dit dametje er een plekje in, maar misschien komt er nog iets bij geborduurd:


Ik was dus klaar met deel vier van de Farm Christmas borduurtjes en deel vijf is nog onderweg naar Nederland en ik had nog een patroontje van Little House Needlework en ik besloot dat ik dat wel erg leuk vond om te maken en hier is dan het Blauwe huis:


Ik borduurde ook  nog een randje voor de letterbak, maar het is nog niet helemaal naar mijn zin, dus daar ga ik van de week nog even mee aan de gang. Het is wel raar om weer met twee draden te borduren, maar ja de andere borduurtjes in de bak zijn ook met twee draden gedaan vandaar!

Ik kwam trouwens nog wat leuke ronde patroontjes tegen en daar ben ik jaren geleden al aan begonnen, ik vond het toen erg lastig maar denk dat ik ze nu toch maar weer eens ga proberen, dus genoeg te doen deze week!

Fijne dag!