dinsdag 18 maart 2014

Toch gedaan! FB!!!

Was het niet van plan, ook al zei DS dat ik het leuk zou vinden, maar wat bleek ik kon met sommige lezers van mijn blog alleen contact maken via Facebook en dus DS gisteren gevraagd mij even te helpen met het maken van mijn eigen pagina! Kwam steeds in zijn account
terecht als ik het zelf wilde doen, maar nu ben ik dus ook op FB! Heb ik plots toch een lading vrienden!  Grijns! Heb het wel aangemaakt onder mijn getrouwde naam en dat gaf toch even wat verwarring! Maar met dit koppie is het dus echt mijn FB!

Is nu hetzelfde als op mijn blogprofiel!

Het onderwep van de foto van vandaag is:

Five years ago! Vijf jaar geleden!

Wel toen zat ik nog net niet op weblog en was ik net een paar weken thuis, nadat ik te horen had gekregen dat ik vanwege de reorganisatie eruit moest! Daar hebben ze wel spijt van gekregen, want degene die dat regelde stond binnen een paar maanden per direct op straat omdat de boel was vast gelopen! Maar ik kreeg er een enorme opduvel van en ben er echt maanden ziek van geweest, maar nu vijf jaar later kan ik zeggen dat ik een heerlijk leven heb en heb genoten van alle contacten die ik kreeg en leuke dingen die ik de afgelopen jaren heb kunnen doen!
Zoals uren borduren in de tuin of lekker boven op mijn hobbykamer werken met Ome Jan!En zoals de steekjes die ik gisteren zette! Mijn minirolletje heeft weer wat randjes erbij gekregen en ook een vogelhuisje en een huisje, hartstikke leuk om te maken!
Vandaag hoop ik achter Ome Jan te kruipen, mijn hoofdpijn is vrijwel weg, dus ik doe alles in kleine hapklare brokjes!

Fijne dag!