dinsdag 12 juni 2012

Ideetje hier, inspiratie daar....

Als ik zo langs mijn lijstje van mede bloggers ga en zie wat zij allemaal maken en doen, dan doe ik daar dus vaak heel veel inspiratie op! Zo ook gisteren bij haar! Een prachtig boeket in een stoere pot wat een geweldig gezicht was dat en laat ik hier nu ook een stoere en al jaren ongebruikte pot in de kamer hebben staan, dus snel de vaas met pioenrozen erin gezet en het effect vind ik prachtig, kijk eens wat een verschil:

 

Dus hierbij Ingrid, bedankt voor de inspiratie! Nog meer inspiratie deed ik op op deze blog van Debbie, hier zag ik hoe zij met simpel wat verf een paar potten van de kringloop een nieuw uiterlijk en een nieuw leven gaf! Haar tips zijn echt simpel en laat ik nu toch nog wat kruikjes hebben staan! Ik denk dat ik een dezer dagen echt even naar Naaldwijk moet gaan om daar van die mooie ouderwetse verf te halen, dan kan ik met deze twee aan de slag, vooral die bruine mag wel een ander kleurtje krijgen! Is dat alles wat een verfje gaat krijgen? Nou nee, niet als het aan mij ligt, want ik wil heel graag mijn kast boven onder handen nemen en de voordeur moet ook nog steeds een likje krijgen, dus binnenkort ben ik echt met kwast en verf in de weer! Bovendien ben ik gisteren naar de kringloopwinkel in Vlaardingen geweest en vond daar deze twee leuke dingen:


Het oude warm water kruikje is prachtig en dat laat ik zo, het muurmandje/bakje wil ik wel onder handen nemen, met een likje witte poederverf zal het er een stuk beter uitzien en dan hang ik het boven op mijn hobbykamer aan de wand en dan stop ik daar mijn speldenkussenverzameling in!
Dat crème met beige zoals het nu is vind ik niet mooi, dus ben benieuwd hoe het er straks uit komt te zien! Vandaag eerst met DP zijn auto naar de garage en misschien kan ik vanmiddag naar Naaldwijk om daar de verf te scoren! Maar dat zien jullie dus morgen wel weer!
Fijne dag!